SAMSUN / CANİK - Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Okul müdürümüz Cengiz Çetinkaya başarılı bir ameliyat geçirmiştir.

May

Erasmus ekbimizden farklı sunum.

May

Okulumuzda yürütülen "Act for a sustainable life" projesinin kapanış toplantısını yapmak üzere proje yürütücüsü öğretmenlerimiz Romanya'nın Köstence şehrine gittiler..

May

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alan tanıtım videosu hazırlandı.

May

Kardeş okul proje kamsamında Bilgi Okulları'nı ziyaret ettik. Öğrenciler arasında masa tenisi,satranç, e-yarış etkinlikleri düzenlenmiştir. Proje ile öğrenciler arasında bilgi, değer, kültür paylaşımını zenginleştirmek, eğitim öğretim sürecine katkı sağlamak için Kardeş Kurum ilişkisi kurulması, üretken ve paylaşan dinamik okullar anlayışının geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

May

19 Mayıs Üniversitesi tanıtım gezimiz.

May

2023-2024 eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirildik.

Ekm

Erasmus projesi kapsamında çevre bilinci oluşturmak için farklı bir video hazırladık.

Ekm

Okulumuzda "Act for a sustainable life"erasmus projesi kapsamında yürütülen dikey sera çalışmasında sona gelindi.

May

"Araştırıyorum, öğreniyorum, sunuyorum" adli etwinnig projemiz sona erdi.

May

Okulumuz uygulama anasınıfı velilerine zoom üzerinden okulumuz konferans salonunda ilkyardım semineri verildi.

May

Çocuk Gelişimi ve Eğitim alan tanıtımı yapıldı.