SAMSUN / CANİK - Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

2023-2024 1.DÖNEM 2.ORTAK SINAV PROGRAMI.

Ara

Okulumuzda Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği suç örgütlerine katılımı önleme semineri .

Ara

Cumhuriyet Meydanı Ömer Halisdemir konferans salonunda düzenlenen üniversite tanıtım gezimiz.

Ara

Öğrencilerimiz YKS motivasyon seminerine katıldı.

Kas

Değerler eğitimi kulübü tarafından  dostluk ve dürüstlük konulu  etkinlikler yapıldı .

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma programı düzenledik.

Kas

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü özlem ve saygıyla anıyoruz.

Kas

FİLİSTİN YARARINA DÜZENLEDİĞİMİZ KERMESİMİZE EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDER, KATILIM VE KATKILARINDAN DOLAYI SAYIN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ ZAHİD KÖSEOĞLU, ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ OSMAN SARGUT, FATİH ORTAOKULU MÜDÜRÜ ERGİN YAZICI VE KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRÜ ERDAL EŞ'E TEŞEKKÜR EDER HAYIRLARA VESİLE OLAMSINI DİLERİZ.

Kas

26 Ekim Çanakkale gezimiz . . .

Ekm

Cumhuriyet 100 yaşında . Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Ekm

Okul Aile Birliği toplantısı yapıldı.

Ekm

Ortak sınavlara ait konu soru dağılımları ve kazanımlar yayınlanmıştır.

Ekm

Okulumuzda "Işık kirliliğinin küresel ısınma ve iklim değişikliğine etkileri söyleşisi" yapılacaktır.

Ekm

İl Emniyet Müdürlüğünden gelen polis memurları tarafından 9. sınıf öğrencilerimize siber suçlar hakkında bilgi verildi.

Ekm

4006 Tübitak Bilim Fuarında biz de varız . . .