SAMSUN / CANİK - Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Oyunlarda engel yok adlı etwinning projemizin öğretmen ve öğrenci genel değerlendirmesini linoit dijital pano uygulaması üzerinden yaparak projemizi sonlandırdık.

May

Oyunlarda Engel Yok adlı etwinning projesinde projeye katılan öğrencilere özverili çalışmalarından dolayi teşekkür edilerek katılım belgesi verildi.

May

Sıfır atık projesi kapsamında Kompost yapımı gerçekleştirdik  . . .

May

sıfır atık (zero waste) etwinning projesi kapsamında öğrencilere enerji tasarrufu sunumu yapıldı.

May

Dünya su günü ile ilgili öğrencilerimize seminer verildi.

May

Sıfır atık (zero waste) etwinning projesi kapsamıda Elektrik  ve elektronik atık toplama yapıldı.

May

"Oyunlarda engel yok "adlı etwinning projemizin sanal sergisi tanıtımı yapıldı . . .

May

Oyunlarda engel yok etwinning projemizin yaygınlaştırma çalışmaları yapıldı.

Nis

"Oyunlarda engel yok "adı etwinning projemizin sanal sergisi

Nis

Organ ve doku nakli bölge koordinatörü Gülen KURT BULUT tarafından öğrencilerimize Organ ve doku nakli semineri verildi . . .

Nis

Davranışsal  bağımlılıkla mücadele  kapsamında Yeşilay kulübü öğretmenimiz sunum  yaptı.

Nis

ACT FOR A SUSTAINABLE LIFE Erasmus+ / eTwinning  projemizin okul tanıtım videosu hazırlandı...

Mrt

Çocuk gelişimi ve eğitimi alanımız Dünya otizm günü ile ilgili farkındalık panosu ve el baskısı hazırladı . . .

Mrt

Oyunlarda engel yok etwinning projemizde zihinsel yetersizliği olan çocuklar için web2 araçlarını kullanarak materyaller hazırladık .

Mrt

Okullarda engel yok adlı etwinning  projemizin 8 Mart Dünya kadınlar  günü ile ilgili yaptığı padlet çalışmaları yayınlandı .