SAMSUN / CANİK - Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Kardeş okul proje kamsamında Bilgi Okulları'nı ziyaret ettik. Öğrenciler arasında masa tenisi,satranç, e-yarış etkinlikleri düzenlenmiştir. Proje ile öğrenciler arasında bilgi, değer, kültür paylaşımını zenginleştirmek, eğitim öğretim sürecine katkı sağlamak için Kardeş Kurum ilişkisi kurulması, üretken ve paylaşan dinamik okullar anlayışının geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

May

19 Mayıs Üniversitesi tanıtım gezimiz.

May

2023-2024 eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirildik.

GLOBAL SCHOOL BRONZ ETİKETLİ BİR OKULUZ...

Global School Alliance Bronze Award Okulu, Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni küresel bir anlayışı teşvik eden ve uluslararası bir öğretim yöntemine adamış bir okul olarak kabul etmiştir.

Global School Alliance, okul gelişimini, öğretmen gelişimini ve öğrenci dönüşümünü artırmak için en iyi uygulamaların, kaynakların ve fırsatların paylaşılması için bir platform sağlayarak, eğitim reformu ve geliştirme alanındaki öncüleri bir araya getirir.

Üyeler, çevrimiçi iş birliğini ve sürükleyici deneyimleri birleştirerek, dönüştürücü uluslararası ortaklıklar geliştirebilir.

Ekm

Erasmus projesi kapsamında çevre bilinci oluşturmak için farklı bir video hazırladık.

Ekm

Okulumuzda "Act for a sustainable life"erasmus projesi kapsamında yürütülen dikey sera çalışmasında sona gelindi.

May

"Araştırıyorum, öğreniyorum, sunuyorum" adli etwinnig projemiz sona erdi.

May

Okulumuz uygulama anasınıfı velilerine zoom üzerinden okulumuz konferans salonunda ilkyardım semineri verildi.

May

Çocuk Gelişimi ve Eğitim alan tanıtımı yapıldı.

May

Oyunlarda engel yok adlı etwinning projemizin öğretmen ve öğrenci genel değerlendirmesini linoit dijital pano uygulaması üzerinden yaparak projemizi sonlandırdık.

May

Oyunlarda Engel Yok adlı etwinning projesinde projeye katılan öğrencilere özverili çalışmalarından dolayi teşekkür edilerek katılım belgesi verildi.

May

Sıfır atık projesi kapsamında Kompost yapımı gerçekleştirdik  . . .